Oznamy: 3. nedeľa v Cezročnom období – 21. január 2024

Liturgický kalendár:
V tomto týždni sa modlime za jednotu kresťanov.
V pondelok je spomienka bl. Laury Vicuňovej, dievčaťa.
V stredu je spomienka sv. Františka Saleského, biskupa a učiteľa Cirkvi.
Vo štvrtok je sviatok Obrátenia sv. Pavla, apoštola.
V piatok je spomienka sv. Timoteja a Títa, biskupov.
Budúca nedeľa je 4. nedeľou v Cezročnom období.

  1. Dnes bude v Katolíckom dome stretnutie miništrantov v upravenom čase o 14.30 hod. a o 16.00 hod. Kurz dospievanie – pre nahlásených účastníkov.
  2. V utorok bude 13. výročie smrti don Bernardína Šipkovského. Po večernej sv. omši sa pôjdeme pomodliť k jeho hrobu na cintorín.
  3. Blíži sa sviatok nášho sv. zakladateľa sv. Jána Bosca.
    Chceme sa PRIPRAVOVAŤ deviatnikom, ktorý začneme v pondelok 22. januára spoločne pri sv. omšiach, ale aj osobne a v našich rodinách. Na stolíkoch nájdete deviatnik vytlačený.
    Chceme za don Bosca aj ĎAKOVAŤ pri sv. omšiach budúcu nedeľu a aj v stredu 31. januára v celej farnosti.
    Programom pre všetkých s názvom Festa don Bosca chceme OSLAVOVAŤ tiež budúcu nedeľu o 15.30 hod. v telocvični Katolíckeho domu. Prosíme ochotné mamičky alebo babičky o niečo sladké alebo slané na záverečné spoločné agapé priniesť priamo do telocvične. Všetci ste srdečne pozvaní.
  4. V piatok po mládežníckej sv. omši bude Kaťák pre rodiny.
  5. Ďakujeme všetkým, ktorí ste sa zapojili do modlitbovej podpory prvoprijímajúcich a birmovancov s ich rodinami. Chceme aj takto cez dennú modlitbu za nich vyjadriť, že ako farnosť vytvárame jednu veľkú rodinu, ktorá si navzájom pomáha a podporuje sa.
  6. Pripomíname tým, ktorí ešte váhajú s prihlásením na Kurz Ave, aby tak urobili čo najskôr, kvôli obmedzenej kapacite účastníkov. Kurz je pre tých, ktorí žijú sami, pretože sa rozviedli, žijú odlúčene, nikdy sa nezosobášili alebo ovdoveli. Povzbuďme k účasti aj osobne tých, čo poznáme. Viac informácií a možnosť prihlásiť sa nájdete na nástenke.
  7. V mene Rady rodičov Cirkevnej školy v Dubnici nad Váhom vás pozývame na Ples rodičov a priateľov školy, ktorý sa uskutoční 10. februára v Kolačíne. Vstupenky sú v predaji na sekretariáte školy alebo v predajni Kasoče. Viac informácií nájdete na plagáte.
  8. Kto má záujem môže si v relácii Lupa cez rádio Lumen vypočuť príspevok našej saleziánskej dubnickej komunity. V stredu 24. januára o 20.00 hod. alebo v stredu 31. januára o 16.30 hod.
  9. V rámci roka vďačnosti saleziánov, Apoštolská penitenciária udeľuje možnosť získať plnomocné odpustky pri príležitosti 100. výročia príchodu saleziánov na Slovensko. Viac informácii nájdete na nástenke.
  10. Oznam iba v Prejte: Hľadáme stále pomoc, keďže pani kostolníčka z rodinných dôvodov nemôže teraz vykonávať túto službu. Prosíme ochotných ľudí, aby prišli po sv. omši do sakristie, alebo sa ozvali pani kostolníčke. Ďakujeme.