Oznamy na 28. nedeľu v Cezročnom období – 15. október 2023

Liturgický kalendár:
V utorok je spomienka sv. Ignáca Antiochijského, biskupa a mučeníka.
V stredu je sviatok sv. Lukáša, evanjelistu.
Budúca nedeľa je 29. v období cez rok a je zároveň misijnou nedeľou. Bude aj zbierka na misie v Benine, Jakutsku a Azerbajdžane.

  1. Dnes je aj stretnutie s rodičmi a deťmi, ktorí sa pripravujú na 1. sv. prijímanie a na sviatostný život o 14.30 a 16.00 hod. v Katolíckom dome. Viac info dostali rodičia mailom. V stredu sa aj v našej farnosti sa zapojíme do podujatia: Milión detí sa modlí ruženec o 17.30 hod. v Kostole sv. Jakuba sú pozvané všetky deti k modlitbe. Stretávame sa 10 minút predtým.
  2. Tento týždeň budú stretnutia lektorov aj nových záujemcov o túto službu. V utorok pre tých, čo čítajú v Kostole sv. Jána Bosca. Stretnutie je v danom kostole po sv. omši a teda o 19.45 hod. Vo štvrtok pre tých, čo čítajú v Kostole sv. Jakuba. Stretnutie je v danom kostole po sv. omši a teda o 18.45 hod.
  3. V stredu budú mať naši birmovanci, ktorí sa už rok pripravujú, nácvik na slávnosť o 19.00 hod. v Kostole sv. Jakuba a v piatok bude pre nich a ich príbuzných sv. zmierenia od 16.00 do 17.30 hod. v Kostole sv. Jakuba. Sobotnej slávnosti, ktorá bude o 10.30 hod., bude predsedať otec Martin Kramara, žilinský generálny vikár. Miesta v kostole budú vyhradené pre birmovancov a ich rodinných príslušníkov. Ďakujeme za pochopenie a sprevádzajme ich v modlitbách.
  4. V sobotu budú chvály o 19.30 hod. v Kostole sv. Jakuba.
  5. Ďakujeme chlapom a chlapcom za brigádu a o dva týždne znova pokračujeme.
  6. Od utorka do soboty budú mať naše sestry saleziánky vizitáciu so sestrou z Talianska sr. Máriou Assuntou Sumiko Innoue. Spomeňme si na nich v modlitbách.
  7. Dospelí, ktorí sa chcú pripraviť na prijatie iniciačných sviatostí: teda na krst, 1. sv. prijímanie a sviatosť birmovania, nech sa prihlásia v sakristii.
  8. Aj z našej farnosti pôjdeme autobusmi spoločne na evanjelizačnú ponuku Godzone do Žiliny. Viac info nájdete na nástenke a našej webovej stránke www.saldub.sk