Oznamy na 29. nedeľu v Cezročnom období – 22. október 2023

Liturgický kalendár:
V sobotu je sviatok sv. Šimona a Júdu, apoštolov.
Budúca nedeľa je 30. nedeľa v Cezročnom období.

  1. Dnes je misijná nedeľa a zbierka na misie v Benine, Jakutsku a Azerbajdžane. Vopred vďaka za vašu ochotu podporiť misie. Dnes o 15.00 hod. bude aj miništrantské stretnutie v Katolíckom dome.
  2. V utorok ideme s birmovancami a ostatnými mladými na Godzone do Žiliny. Odchádzame o 16.30 hod. od Katolíckeho domu.
  3. V stredu je stretnutie s malým občerstvením pre tých, čo upratujú Kostol sv. Jána Bosca. Stretneme sa po sv. omši a teda o 17.45 hod. v danom kostole. V rámci podpory angažovanosti v našej farnosti pozývame na toto stretnutie aj nových ochotných mužov a ženy zapojiť sa do služby upratovania, ktorá by vychádzala zhruba raz za dva mesiace. O dva týždne by bolo stretnutie tých, čo upratujú Kostol sv. Jakuba.
  4. Vo štvrtok je Lectio divina o 19.00 hod. v Kostole sv. Jána Bosca.
  5. V piatok je Kaťák pre rodiny po mládežníckej sv. omši. Pozvaní sú aj mladí.
  6. V sobotu pokračujeme v brigáde pri Kostole sv. Jána Bosca o 8.30 hod. Blížime sa k dokončeniu.
  7. V sobotu bude o 19.00 hod. v Katolíckom dome ďakovné stretnutie pre kostolníkov, organistov, kantorov a aranžérky našej farnosti.
  8. V nedeľu pozývame všetkých adorátorov zapojených do služby počas piatkových adorácii na stretnutie o 15.00 hod. v Kostole sv. Jakuba, potom sa presunieme do Katolíckeho domu.
  9. Chceme rozšíriť rady lektorov počas sv. omší v obidvoch kostoloch, prosíme ochotných čitateľov, aby sa zapísali v sakristiách našich kostolov.
  10. V dňoch od 28. októbra do 2. novembra sa naša farnosť zapojí do aktivity sviečka za nenarodené deti. Výťažok z predaja sviečok pôjde na podporu matiek, ktoré ostali bez pomoci okolia. Dobrovoľníkov so sviečkami bude možné stretnúť po svätých omšiach v oboch kostoloch.
  11. Upozorňujeme aj na zmenu času na zimný čas zo soboty na nedeľu. Hodinky si podsunieme o 1 hodinu dozadu.