Stretli sa deti a seniorky

V druhý štvrtok v mesiaci sa stretávajú v saleziánskom stredisku Kaťák kresťanské seniorky. V štvrtok 10. októbra však bolo „stretko“ výnimočné. Deti z cirkevnej základnej školy pod vedením p. učiteľky Bibiány Kulovej si pripravili pekný, tvorivý program: básničku, scénky, tanec, spev. Po ňom sa spolu porozprávali. Ďakujeme.

plagat_savio_race_2019

Bežíme o dušu – SAVIO RACE 2019

V sobotu 4. mája 2019, pri príležitosti oslavy sviatku sv. Dominika Savia, pozývame všetkých chlapcov a dievčatá narodených r. 2001-2012 zmerať si svoje sily na preteky cez zaujímavé prekážky SAVIO RACE. „Bežať o dušu“ sa bude ako časovka jednotlivcov na vyznačenom okruhu v areáli Kostola sv. Jána Bosca (Hasičská ul. 9).

Prihlásiť sa môžeš – so súhlasom rodičov – cez SAVIO RACE – PRIHLÁŠKA alebo na mieste v deň súťaže. Podujatie má podporu saleziánskych dobrodincov a dobrovoľníkov, štartovné sa preto neplatí.

V deň súťaže pri prezentácii je potrebné preukázať sa kartičkou poistenca pre overenie veku, resp. pre prípad úrazu. Prezentácia súťažiacich (prevzatie štartovného čísla…) začína o 8:30 !!

Tu je video z minuleho roka: https://www.youtube.com/watch?v=sNFgSQWeFaU

Tešia sa na vás organizátori 2. ročníka SAVIO RACE

saleziáni, saleziánky, saleziáni – spolupracovníci, animátori, ZŠ sv. Dominika Savia, Champion.Club

plagat_savio_race_2019
plagat_savio_race_2019

Kontaktná osoba

Pavol Piatrov SDB
+421 904 575 747
piatrov@gmail.com

Púť Mornese – Turín

Dubnica mala v dňoch 18.3 – 24.3. na púti do Mornese a Turína tiež svoje zastúpenie. Na púť s GPS, sa vybrali i dve dievčatá, ktoré sa boli modliť ( aj ) za svoje povolanie.

Katka a Maťka
Katka a Maťka

Púť do Mornese za spoznávaním svätej Márie Dominiky Mazzarellovej ( zakladateľky Dcér Márie Pomocnice) , jej rodiska, života a pôsobiska, a tak isto aj návšteva Turína a don Bosca ( zakladateľa Saleziánov) sa začala v skorých ranných hodinách. Autobus plný dievčat, saleziánok a jendého kňaza, vyrážal z Bratislavy o druhej hodine ráno a zamieril na smer: Padova, k sv. Antonovi Paduánskemu, patrónovi stratených vecí. Časový sklz donútil dievčatá pridať do kroku, aby mohli mať sv. omšu v kaplnke Baziliky sv. Antona , no nakoniec sa im podarilo všetko stihnúť a po malej zastávke v Padove, čakala dievčatá ešte dlhá cesta so Mornese.

kostol u sestier v Mornese


V Mornese strávili dievčatá následne celé tri dni. Sestra Gabika Baňasová sa postarala o prednášky pre dievčatá, ktoré sa zoznámili s celým životom Márie Dominiky Mazzarellovej (ďalej Main, alebo MDM).

Od politickej situácie do ktorej sa Main i don Bosco narodili, až po Mainine posledné chvíle života . Dievčatá navštívili rodný dom MDM , miesta, kde Main počas svojho života žila so svojou rodinou a tiež aj miesta, ktoré navštevovala a kde žila svoj ,,sen,,: pôsobila ako rehoľná sestra.

Viac o don Boscovi dievčatám povedal najmä don Peter Štellmach , s ktorým sa stretli v Turíne vo Valdoccu, mieste, kde don Bosco vybudoval základy saleziánskeho diela.

príjemné stretnutie so Štellkom

Dievčatá majú veľmi pekné zážitky. Z Mornese žiarila pokojná atmosféra a bolo cítiť, že Pán Boh bol prítomný na ich púti a žehnal ich ceste.

Veríme, že vďaka tejto púti vzniklo mnoho pekných priateľstiev a určite aj mnoho povolaní ! :)

Katarína Bolčeková

Oznamy: 3. Veľkonočná nedeľa – 14. apríl 2024

Liturgický kalendár:
Budúca nedeľa je 4. Veľkonočná nedeľa.

  1. V pôstnej zbierke Pôstna Tehlička pre Južný Sudán sa vyzbieralo 2100 €. Ďakujeme za vašu citlivosť s chudobnými.
  2. Dnes popoludní je aprílové stretnutie rodičov a detí, ktoré sa pripravujú na 1. sv. prijímanie a sviatostný život.
  3. V sobotu pozývame chlapov na stretnutie mužov spojené s brigádou. Začíname o 8.30 hod. sv. omšou v Kostole sv. Jána Bosca, potom budeme vonku pri kostole spoločne pracovať i spoločne obedovať. Ste srdečne vítaní.
  4. V sobotu o 19.30 hod. bude Večer chvál v Kostole sv. Jakuba. Pripojí sa aj Slovensko-české väzenské spoločenstvo Dismas. Jeho členovia sa s nami podelia o svoje hlboké svedectvá, nielen spoza múrov väzníc.
  5. Pozývame mužov na duchovné cvičenia v dňoch 25. – 28. apríla v Slávnickom Podhorí, je to ponuka pre chlapov, ktorí hľadajú aj čosi viac, priestor na tiché počúvanie Božieho hlasu vo svojom srdci cez Božie Slovo. Viac informácií nájdete na nástenke.
  6. Kto by chcel podporiť naše aktivity a dielo 2 % z dane, môže tak urobiť do konca apríla. Vopred ďakujeme aj za takúto podporu.

Oznamy: 2. Veľkonočná nedeľa – Nedeľa Božieho milosrdenstva – 7. apríl 2024

Liturgický kalendár:
V pondelok je slávnosť Zvestovania Pána, presunutá z 25. marca.
Vo štvrtok je spomienka sv. Stanislava, biskupa a mučeníka.
Budúca nedeľa je 3. Veľkonočná nedeľa.

  1. Veľkonočná ofera pre saleziánov vyniesla 4075 € a zbierka na Boží hrob do Svätej zeme 2850 €.
  2. Dnes o 15.00 hod. bude v Kostole sv. Jakuba slávnostná Korunka Božieho milosrdenstva. Dnes o 16.00 hod. majú miništranti stretnutie v Kaťáku.
  3. Budúcu nedeľu bude aprílové stretnutie rodičov a detí, ktoré sa pripravujú na 1. sv. prijímanie a sviatostný život v obvyklých časoch.
  4. Kto by chcel poukázať 2% z dane, môže tak urobiť do konca apríla. Vopred ďakujeme aj za takúto podporu.
  5. Pozývame mužov na duchovné cvičenia v dňoch 25. – 28. apríla v Slávnickom Podhorí, je to ponuka pre chlapov, ktorí hľadajú aj čosi viac, priestor na tiché počúvanie Božieho hlasu vo svojom srdci cez Božie Slovo. Viac informácií nájdete na nástenke.
  6. Oznam len v Prejte: piatkové sv. omše v Prejte budú v letnom čase o 17.45 hod.; okrem prvých piatkov, kedy bude sv. omša o 15.45 hod., kvôli uľahčeniu spovednej služby kňazov. Ďakujeme za pochopenie.

Turnaj Volley session plný športu radosti, priateľstva aj koláčikov

(Dubnica nad Váhom, 1.apríl 2024) Obľúbený volejbalový turnaj Volley session sa aj tento rok konal na Veľkonočný pondelok. V Dubnici nad Váhom sa stretlo takmer šesťdesiat volejbalistov, aby si zmerali svoje športové sily a príjmne prežili sviatočný deň.

O víťazstvo hralo osem tímov, pričom účastníci prišli nielen z domácej Dubnice, ale aj z Trenčína, Nitry, Senice, Dolného Kubína, Bratislavy a Trnavy. Prvenstvo sa poradilo obhájiť minuloročným šampiónom – tímu Spielmachři.

Organizátor Juraj Bartoš zhodnotil priebeh podujatia: „Tohto turnaja som sa zúčastnil už toľko krát, že to nedokážem na prstoch rúk spočítať, a až tento rok som si uvedomil , že nikdy nebolo porušené nepísané pravidlo, že tu sa diečatá neoblievajú. Celý deň sa niesol v dobrej atmosfére. Mohli sme vidieť dobré zápasy, fair-play hru a popri rozhovoroch si pochutiť na výborných koláčoch od sestier FMA.“

„Tohtoročný turnaj bol špeciálny v tom, že sme mali bohaté medzigeneračné zastúpenie účastníkov. Vek súťažiacich sa pohyboval medzi pätnástimi a sedemdesiatimi rokmi,“ popísala vekové zloženie družstiev predsedníčka miestneho strediska Laura, sr. Lamiya Jalilová, FMA. „ A zaujímavé bolo, že práve tím s najvyšším vekovým priemerom – Teachers – sa prebojoval aj na medajlové pozície,“ dodala sr. Lamiya.

Toto podujatie bolo podporené z dotácií Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR v oblasti práce s mládežou, ktoré administruje NIVAM – Národný inštitút vzdelávania a mládeže.

Výsledky Volley session:

1. miesto: Spielmachři (mix hráčov z rôznych stredísk)

2. miesto: Raketový tím (Bratislava+Nitra)

3.miesto: Teachers (výber učiteľského zboru Trenčín – Kubrá)

text: Andrea Miklovičová

foto: Terez Babulíková

Oznamy: Veľkonočná nedeľa Pánovho zmŕtvychvstania – 31. marec 2024

Liturgický kalendár:
Veľkonočnou nedeľou sa začína Veľkonočná oktáva. Osem dní slávime ako jeden deň Pánovho zmŕtvychvstania. Počas celého Veľkonočného obdobia sa namiesto Anjel Pána modlíme modlitbu Raduj sa nebies Kráľovná.
Vo Veľkonočný pondelok budú sv. omše takto:
V Kostole sv. Jakuba o 7.00, 9.00 a 18.00 hod. (sv. omša o 11.00 hod. nebude)
V Kostole sv. Jána Bosca o 8.00 a 10.00 hod. (sv. omše o 11.15 a 19.00 hod. nebudú)
V Prejte o 8.45 hod.
Dnes je Veľkonočná ofera – pre saleziánov.

  1. V utorok 2. apríla sa budú v Kostole sv. Jakuba po sv. omšiach zapisovať úmysly sv. omší na máj a jún. V Kostole sv. Jána Bosca sa budú zapisovať na prvý piatok ako zvyčajne.
  2. Tento piatok je prvý piatok v mesiaci. Keďže sme tesne po sviatkoch, budeme spovedať len pri sv. omšiach.
    V piatok je mládežnícka sv. omša o 19.15 hod.
    V sobotu je Fatimská sobota.
  3. Budúca nedeľa je Nedeľa Božieho milosrdenstva. O 15.00 hod. bude vo farskom kostole slávnostná Korunka.
  4. Ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na príprave a slávení Veľkonočných sviatkov: tým, čo upratovali kostol, aranžérkam, miništrantom, lektorom, kostolníkom, organistom a všetkým spevákom a hudobníkom – mladším aj starším. Ďakujeme za váš čas a ochotu.
  5. V mene bratov saleziánov a sestier saleziánok vám i vašim rodinám prajeme radosť a nádej prameniace zo Zmŕtvychvstania nášho Pána. Nech my kresťania zjavujeme našou láskou a vzťahmi tomuto svetu živého vzkrieseného Krista, ktorého živým telom sme sa ešte viac stali slávením Veľkej noci.

Farské zvesti – Veľká noc 2024

Aktuálne číslo farských zvestí si môžete stiahnuť po kliknutí na tento link.

Oznamy: 6. pôstna nedeľa – 24. marec 2024

Liturgický kalendár:
Dnešnou Kvetnou nedeľou vstupujeme do Veľkého týždňa. Do stredy sú sv. omše ako v ostatné dni pracovného týždňa.
Na Zelený štvrtok ráno sv. omša nebude. Sv. omšu svätenia olejov bude sláviť otec biskup spolu s kňazmi dopoludnia o 9.30 hod. v Katedrále Najsvätejšej Trojice v Žiline.
Štvrtok večer začína Veľkonočné trojdnie. Sv. omša na pamiatku Pánovej poslednej večere bude v Kostole sv. Jakuba o 18.00 hod., v Kostole sv. Jána Bosca o 19.00 hod. a v Prejte o 15.45 hod. Kostol sv. Jakuba bude otvorený do 22.00 hod. a Kostol sv. Jána Bosca do 21.00 hod.
Na Veľký piatok je prísny pôst a zdržiavanie sa mäsitého pokrmu. Ráno o 8.00 hod. budú vo farskom kostole ranné chvály s posvätným čítaním. Krížová cesta na Kalvárii bude o 10.00 hod. Obrady Veľkého piatka budú v Kostole sv. Jakuba aj v Kostole sv. Jána Bosca v rovnakom čase o 15.00 hod. Mládežnícka krížová cesta začne pred Kaťákom o 20.00 hod. Kostol sv. Jakuba bude otvorený na poklonu krížu do 22.00 hod. a Kostol sv. Jána Bosca do 17.00 hod.
Na Bielu sobotu budú vo farskom kostole ráno o 8.00 hod. ranné chvály s posvätným čítaním.
Poklona pri božom hrobe, ktorý bude len vo farskom kostole, bude do 18.45 hod. Obrady Veľkonočnej vigílie budú v Kostole sv. Jakuba aj v Kostole sv. Jána Bosca v rovnakom čase o 19.00 hod. Na obrady si prineste sviece.
Na Veľkonočnú nedeľu budú všade sv. omše ako v nedeľu.
Program slávení vo Veľkom týždni je na nástenkách, na webovej stránke www.saldub.sk a vo Farských zvestiach.

  1. V zbierke pre misionárov kapucínov sa minulú nedeľu vyzbieralo 3.420 €. Ďakujeme za vašu citlivosť a štedrosť.
  2. Dnes o 15.00 hod. je krížová cesta na Kalvárii.
    Predveľkonočné spovedanie dnes pokračuje v Novej Dubnici od 14.30 do 17.00 hod.
  3. V pondelok 25. marca je Deň počatého dieťaťa. Možnosť vyjadriť aj navonok pozitívny postoj k životu. Cieľom kampane je informovať, vzdelávať a scitlivovať verejnosť voči nenarodeným deťom a zároveň zvyšovať povedomie verejnosti o otázkach, ktoré sa týkajú počatých detí. Vzadu v kostole nájdete symboly, ktoré si môžete zobrať za dobrovoľný príspevok.
  4. V utorok bude upratovanie v Kostole sv. Jakuba o 9.00 hod.
  5. Miništranti, ktorí chcú miništrovať počas Trojdnia v našich kostoloch, budú mať nácvik na Zelený štvrtok o 14.30 hod., na Veľký piatok a Bielu sobotu o 8.45 hod. v danom kostole, v ktorom budú miništrovať.
  6. Informácie o zápise do cirkevnej školy a škôlky, ktorý bude v dňoch 3. – 4. apríla nájdete na nástenke a elektronickú prihlášku na webovej stránke školy.
  7. Na budúcu nedeľu bude veľkonočná ofera pre saleziánov.
  8. Vyšli Farské zvesti s programom Veľkonočného slávenia, nájdete ich aj na webe www.saldub.sk.

Sviatosť zmierenia pred Veľkou nocou

Oznamy: 5. pôstna nedeľa – 17. marec 2024

Liturgický kalendár:
V utorok je slávnosť sv. Jozefa, ženícha preblahoslavenej Panny Márie.
Budúca nedeľa je Palmová (Kvetná) nedeľa – Nedeľa utrpenia Pána.
Dnešná zbierka bude ako prejav vďačnosti a podpory pre bratov kapucínov, našich misionárov za ľudové misie v našej farnosti. Možnosť podporiť bratov kapucínov je aj cez účet, ktorý nájdete na webe – www.kapucini.sk

  1. Dnes o 15.00 hod. vás pozývame na Kalváriu na krížovú cestu a dnes je aj marcové stretnutie rodičov a detí, ktoré sa pripravujú na 1. sv. prijímanie a sviatostný život v obvyklých časoch.
  2. V utorok doobeda bude spovedanie a vysluhovanie sviatosti po domoch pre chorých, ktorí nevládzu prísť do kostola. Prosíme, aby ste záujemcov prihlásili v sakristiách.
  3. Vo štvrtok sa v našej farnosti uskutoční dekanátne kolo Biblickej olympiády detí, začína sa o 8.15 hod. sv. omšou v Kostole sv. Jakuba.
    Tiež vo štvrtok je Púšť uprostred mesta o 19.00 hod. v Kostole sv. Jána Bosca. Posledná pôstna katechéza bude o tajomstve zoslania Ducha Svätého.
  4. Tiež vo štvrtok je Deň otvorených dverí v ZŠ s MŠ sv. Dominika Savia od 10.00 do 16.00 hod. Program tohto dňa je nasledovný: prezentácia aktivít, možnosť navštíviť MŠ a ZŠ, získať info o podmienkach zápisu do úvodného ročníka pre deti s narušenou komunikačnou schopnosťou a taktiež aj do 1. ročníka ZŠ. Radi vás na zápise, ktorý sa uskutoční v dňoch 3. – 4. apríla osobne privítame, elektronickú prihlášku nájdete na webe školy – www.zsds.edupage.org
  5. V piatok bude o 17.15 hod. krížová cesta prvoprijímajúcich detí v Kostole sv. Jakuba.
  6. Spoločné vysluhovanie sv. zmierenia začne v našom dekanáte od utorka – rozpis nájdete na nástenke.
    V našej farnosti budeme toto veľké spovedanie:
    – Prejta v piatok 22. marca v čase od 10.00 do 11.00 hod. a od 14.45 do 15.45 hod.
    – Dubnica nad Váhom v sobotu 23. marca v Kostole sv. Jakuba od 10.00 do 11.30 hod. a od 15.00 do 16.30 hod.
    Prosíme vás, aby ste si sviatosť zmierenia nenechávali na poslednú chvíľu, ale pristúpili k nej počas spoločných spovedaní. Po nich už budeme vysluhovať sv. zmierenia len tým, čo sa nemohli na nich zúčastniť a tým, čo docestovali z práce alebo škôl.
    Aj počas tohto týždňa nebudeme môcť spovedať v takom rozsahu ako ste zvyknutí, keďže budeme vysluhovať sv. zmierenia v okolitých farnostiach. Ďakujeme vám za pochopenie. Pre všetkých sú na stolíkoch spytovania svedomia ako príprava na sviatosť zmierenia.
  7. Vyšli Farské zvesti s programom Veľkonočného slávenia.
  8. Ďakujeme všetkým vám, ktorí ste sa rozhodli alebo ešte rozhodujete podporiť našu prácu s deťmi a mládežou 2% z dane.
    MISIJNÉ OZNAMY
  9. Dnes ľudové misie nekončia, ale práve začínajú. Boh ťa naplnil, aby si si to, čo ti daroval nenechal pre seba. Teraz začínajú tvoje misie. My sa nedostaneme do tvojej roboty, školy, …. ale ty áno.
  10. Po sv. omši budú miništranti rozdávať misijné obrázky, ktoré sme rozdávali vo štvrtok (keď sa niekomu neušli, tak si môžete zobrať).

Sr.Vojtecha : Tvoja Tvár je mojím domovom

Moje meno je sr.Vojtecha, Helena Mereďová a pochádzam z Dubnice nad Váhom.

V roku 1996 som vstúpila do Kongregácie sestier premonštrátok. Pán ma povolal nasledovať ho v chudobe, čistote a poslušnosti v spoločenstve sestier v zasvätenom živote. Premonštrátsky život je životom eucharistickým, mariánskym, liturgickým, kajúcim a apoštolským.

V mladosti som sa aj ja pýtala dobrého Boha, kde ma chce mať.  Postupne som vnímala, že v zasvätenom živote v nasledovaní sv.Otca Norberta a sv. Otca Augustína medzi ,,bielymi sestrami“.

Z niekoľkých reholí som sa rozhodla pre sestry premonštrátky. Pravdaže nebolo hneď všetko jednoduché a jasné. Ale Pán aj takto mi postupne ukazoval znamenia, kde je moje miesto. 

Od začiatku ma oslovuje aj biela farba rehoľného rúcha, ktorá zostáva aj dnes veľmi aktuálna. Biela farba je symbolom nového života, vzkriesenia a čistoty.

Ako sv.Terezka napísala, že od vstupu do kláštora sa Božia Tvár stala jej domovom, tak aj ja podobne hľadám domov, ktorý je Láska. Pán si ma vyvolil a povolal, aby som bola s Ním a posväcovala svet svojou modlitbou a službou.

Do rúk Dubnickej Panny Márie vkladám každého z vás a prosím o modlitbu za seba a naše spoločenstvo.

Oznamy: 4. pôstna nedeľa – 10. marec 2024

Liturgický kalendár:

Budúca nedeľa je 5. pôstna nedeľa.

  1. Dnes o 15.00 hod. sú dve ponuky:
    – krížová cesta na Kalvárii animovaná mladými, kde sú pozvaní aj všetci birmovanci
    – tichá adorácia v Kostole sv. Jakuba s bratmi misionármi
    Dnes bude v rámci misií stretnutie so ženami o 13.30 hod. a stretnutie s mužmi o 16.30 hod. v Kaťáku.
  2. V utorok o dva týždne 19. marca doobeda bude spovedanie a vysluhovanie sviatosti po domoch pre chorých, ktorí nevládzu prísť do kostola. Prosíme, aby ste záujemcov prihlásili v sakristiách.
  3. Vedenie a kolektív učiteľov ZŠ s MŠ sv. Dominika Savia Vás srdečne pozýva na Deň otvorených dverí, ktorý sa bude konať vo štvrtok 21. marca od 10.00 do 16.00 hod. Program tohto dňa je nasledovný: prezentácia aktivít školy, možnosť navštíviť materskú školu a základnú školu, získať informácie o podmienkach zápisu do úvodného ročníka pre deti s narušenou komunikačnou schopnosťou a taktiež aj do 1. ročníka ZŠ. Radi vás na zápise, ktorý sa uskutoční v dňoch 3. – 4. apríla osobne privítame, elektronickú prihlášku nájdete na webovej stránke cirkevnej školy.
  4. MISIJNÉ OZNAMY:
  • Vzadu v kostole si môžete zobrať celý program misií, ktorý nájdete aj na nástenke a našich sociálnych sieťach. Dobre si čítajte aj oznamy na zadnej strane programu.
  • Hlavný program bude v Kostole sv. Jakuba, preto pozývame aj tých, čo prichádzate do Kostola sv. Jána Bosca a Prejty. Sv. omše budú dlhšie, treba s tým rátať.
  • V programe je napísaný aj náš čas osobnej modlitby – tichá adorácia, na ktorý ste aj vy pozvaní.
  • Skúste si na tieto misie vyhradiť čas a byť čo najviac na programe.
  • Ťažisko programu bude hlavne v úvodoch – 10 min. pred omšou a v misijných príhovoroch vo sv. omšiach v týždni o 10.00 hod. (napr. pre mamky a starších) a o 18.00 hod. Téma misijných príhovorov bude tak na dopoludňajšej ako aj na večernej omši rovnaká, len dopoludňajšia bude určite kratšia.
  • Ruženec sa pred omšou prosím začnite modliť o 10 min. skôr ako ste zvyknutí.
  • Ak bývate ďalej od kostola, chodíte autom a máte voľné miesta, tak vás prosíme, aby ste priviezli ľudí, ktorí by chceli prísť.
  • Spovedať budeme od utorka podľa rozpisu v programe. Nenechávajte si to na piatok lebo bude veľa ľudí.
  • Je tu pre vás aj možnosť rozhovoru – napr. aj s Majkom alebo Veronikou.
  • V stredu budú sv. omše aj s pomazaním chorých.
  • S vami, mladí, budeme mať stretnutie v piatok o 19.30 hod., tak určite príďte.
  • V sobotu budú 3 akcie:
  1. Počas dopoludňajšej sv. omše bude obnova manželského sľubu, tak prídite obaja na sv. omšu. Muži šetrite si peniaze, aby ste sa mohli potom buchnúť po vrecku a pozvať svoju “polovičku” niekde to spolu osláviť.
  2. Po dopoludňajšej sv. omši bude aj spoločné stretnutie s rodinami (v týždni o ňom povieme viac).
  3. A večer to zavŕšime koncertom kapely Kapucíni a Michal Hirko. Pozvite aj svojich priateľov.
  • Dnes pozývame do Kaťáku na dôležité stretnutie zvlášť ženy a zvlášť mužov (od 14 rokov). Ženy o 13.30 hod. a muži o 16.30 hod. (Muži máte niečo dôležité? Futbal? Tak prídite.)
  • Seniori: zajtra v pondelok vás pozývame na stretnutie v kostole o 14.00 hod.
  • Deti do 11 rokov: zajtra vás všetky pozývame na stretnutie v Kostole sv. Jakuba o 16.30 hod.
  • Zajtra si na večernú sv. omšu každý prineste 1 malý klinec na pribíjanie.
  • Vzadu v kostole sú aj nejaké veci kapucínskej tvorby.